tisdag 5 maj 2009

Nya tider - nya gnällspikar

År efter år har Centerns genom sina kommunalråd i Linköping,tidigare Gösta Gustavsson och nu Muharrem Demirok, envetet jobbat för att utveckla och förbättra kommunen.

Och visst har man väl lyckats bra.På några få år har kommunen vuxit med tiotusentals invånare och en ständig ström av nya bostadsområden med moderna bostäder har vuxit fram i hela kommunen.

På miljöområdet har hänt massor, allt ifrån biogasbussar som går på egenproducerat drivmedel till skapandet av det nya naturområdet i Rosenkälla,för att nu nämna ett par exempel.

Kort sagt.Under de år Centern i olika politiksa kontellationer haft ansvar för bl a miljö och bostadsplanering har i stort sett hela det moderna Linköping utvecklats.

Dock med en skillnad i tiden.

Innan majoritetskiftet 2006 var det Paul Lindvall (M) som ständigt gnölade på att det togs fram för få planer,byggdes för lite och var för lång tomtkö.Nu är det Mats Johansson (S).

1 kommentar:

Anonym sa...

Det behövs centerpartister som jobbar för att det ska hända något. Tyvärr finns det folk inom s och m som tycker mer om att prata än att få saker uträttade.
Gösta